Herning Trailer- & Bådcenter
Forside
·
Fiskegrej
·
Elektronik
·
Bådudstyr
·
Watski produkter
·
Om os
·
Login
Velkommen til Herning Trailer & Bådcenter - online butikken, her finder du et stort udvalg af varer til den ivrige lystfisker, altsammen til en god pris

Oplysninger om cookies og persondata på denne netbutik

Cookies på Herning Trailer og Bådcenters netbutik, shop.htb.dk - i det følgende kaldet "netbutikken"

Netbutikken anvender cookies til følgende formål:

1. Teknisk funktionalitet, herunder login, så vi kan huske dine præferencer.

2. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger netbutikken


Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal uger, men de fornyes efter hvert besøg.

Hvad bruges cookies til på netbutikken?
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere for at tilpasse indhold og varer herefter.

Google Analytics (trafikmåling): Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på netbutikken.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og evt andre oplysninger, du bliver spurgt om. Bemærk, at der kan være varer, der afsendes direkte fra vores leverandør(er) og i de tilfælde videregiver vi relevante oplysinger, som er nødvendige for ekspedition af ordren.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse her på vores hjemmeside.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne netbutik ejes og drives af:
Firmanavn: Herning Trailer og Bådcenter
Adresse: Navervej 14, 7451 Sunds
Tlf: 97142211
Fax: 97142838
Email: mail@htb.dk
 
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer: 20412291
Etableringsår: 1998
Branche: Forhandlere af lystbåde og udstyr hertil

Indkøbskurv
Din indkøbskurv er tom!
Produkt søgning:
Søg
Levering:
Alle bestillinger som er afsluttet inden kl. 14 pakkes og sendes samme dag på hverdage ved betaling med betalingskort. Vælges betaling via bankoverførsel må der påregnes 1 dags ekstra ekspeditionstid.
Nyheder:

BOAT SHOW 2019 !
Så er vi ved at gøre klar til BOAT SHOW 2019 i Messe C i Fredericia. Vi ha...
Læs mere

Garmin nyheder 2018 !
Så er alle Garmin 2018 nyheder kommet på lager og kan lige nu ses og afpr...
Læs mere

Rhino Freddi Flutter blink - ny størrelse og nye farver !
Så er det populære Rhino Freddi Flutter blink kommet i en mindre størrelse ...
Læs mere

Nyhedsarkiv
Handelsbetingelser
HERNING TRAILER- & BÅDCENTER · NAVERVEJ 14 · 7451 SUNDS · Tlf.: 97142211 · Fax.: 97142838 · E-mail: mail@htb.dk
Udviklet af landIT
OK